Ktoré dve celebrity splodili túto cicu?

pridal sugar 15.12.2010 o 18:11


Má dvadsaťjeden, za sebou a pred sebou sľubne sa rozvíjajúcu kariéru modelky a herečky. Najnovšie zažiarila v trháku The Social Network (filme o zakladateľoch fejsbúku nášho každodenného), kde si zahrala pichačku Justínka Timberlaka. Kto je to?

A reč je o Dakote Johnson dcére Melanie Griffith a herca Dona Johnsona!

V USA túto devu pokladajú za nový hviezdny objav, ale podľa mňa je to len tuctová blondínka, ku ktorej bol osud štedrý. Možno by sa teraz živila v nejakom mäsozávode a sekala by krky morkám, keby sa narodila v Lopušných Pažitiach a nie v Kalifornii, do rodiny dvoch slávnych hercov. Úprimne, na to, že vyplávala z pohlavných orgánov nádherniaka Dona Johnsona (ach, moja detská láska z Miami Vice!) mohla vyzerať aj lepšie. A Melanie Griffith sa mi nikdy nepáčila, takže neviem čo pekné by mohla zdediť po nej.

Pikošky na to: Faktická poznámka na záver. Nezdá sa vám, že fasádu Melanie Griffith plastickí chirurgovia updateovali? Veď len pred nedávnom vyzerala ako najstaršia zo všetkých starých, životom skúšaných a zničených štetiek žijúca na matičke Zemi a teraz sa dá na ňu opäť pozrieť!







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk