Gwyneth Paltrow a jej čudné šaty trpiace schizofréniou

pridal sugar 15.12.2010 o 10:23


Gwyneth Paltrow sa objavila na premiére svojho nového filmu Country Strong, kde hrá prechľastanú obstarožnú speváčku country. Na premiére nevyzerala opito a staro už vôbec nie. (Na to máme predsa Martinu Ponožkovú). Nezvyčajné boli na Gwyneth len schizoidné biele šaty.

Áno, toto sú ony spomínané šaty. Zdajú sa vám nudné?

 Na tejto fotke zľahka pripomínajú nejaký nemocničný odev pre pacientov. Akoby Gwyneth práve viezli na operačku.  Alebo akoby počas tej operácie upadla do kómy a jej duša oddelená od telesnej schránky sa v podobe ducha – odetého do tohto bieleho anjelsky čistého odevu – dívala na svoje umierajúce telo, ktoré sa snažia lekári oživiť… Moment, nebola podobná scéna už v nejakom filme? ??

Outfit Gwyneth pripomína i veľmi moderné prevedenie tzv. zvieracej kazajky, už by to chcelo len trošku dlhšie rukávy. A ešte mi šaty od Emilia Pucciho, z tohto uhľa pohľadu, evokujú jeden výjav, ktorý by som nazvala: O tom ako Gwyneth Paltrow na Bojnický zámok strašiť išla. Lenže, tento outfit ako sa na pravého schizáka patrí má viac uhľov pohľadu…

A teraz sú šaty  stále nudné?

A teraz sa už slovíčko , , nudné“ k nim vôbec nehodí, však?

Pikošky na to: Už-už sa zdalo, že si Gwyneth na seba obliekla obtiahnutú nočnú košeľu, ale keď sa na premiére vyzvŕtala zo všetkých strán – odhalila chrbát aj kúsok zadku. Napriek tomu som zo šiat stále v rozpakoch. Vyriešiť moju dilemu budete musieť asi vy. Otázka teda znie: Sú šaty Gwyneth jéj alebo nijéj?

Trailer k filmu Country Strong. Gwyneth si v ňom zahrala staršiu prechľastanú verziu Taylor Swift ??







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk