Pam Anderson ešte nepatrí do starého plastu

pridal sugar 16.12.2010 o 0:02


A rozhodla sa to demonštrovať  ako najlepšie vie – vyzliekla sa. Pamela sa objavila po ixtý raz na obálke časopisu Playboy, a to sa pred ňou ešte nikdy žiadnej zajačici nepodarilo. Klobúk dole, Pam. Aj všetky ostatné šaty.

Vďaka fotošopu, mejkapu, injekčným vpichom a iným čarovným pomôckam, ktoré sa vyrábajú v tajných hollywoodskych laboratóriách v podzemí a dotujú ich filmové spoločnosti ( ako je inak možné, že sú to také dokonalé produkty?!!) vyzerá Pam na fotkách stále dobre. Ešte by nikoho nemusela na kolenách prosiť aby ju preboha pretiahol. Naživo a bez retušu to však už nie je tá istá šťabajzna, nad ktorou si honila polovica sveta pri pozeraní Baywatchu. Takže nepodľahnite ilúzii.

Pikošky na to: Na Pamele je okrem toho, že je playmate v dôchodku a volá sa rovnako ako vložky zaujímavé to, že vedie celkom usporiadaný život (okrem jej čudného vkusu čo sa chlapov týka). Netvrdím, že by nebolo zaujímavé, keby si na twitter hodila fotky svojej chachary (veď je to in!) alebo ako sa snaží šňupať anjelsky prach cez bradavku, ale… takto ju mám radšej. Pam je taký paradox. Jej povolanie spočíva v tom, že má byť štetkou, vyzerať ako štetka a robiť štetkovské veci a pritom je omnoho menšia štetka ako štetky, ktoré sa hrajú, že nie sú štetky, ale  popové princezné ( Kesha).

Nazvime to ŠTETKOVSKÝ PARADOX







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk