Toto je telo milenky Ashtona Kutchera

pridal sugar 3.1.2011 o 10:01


Kokso… To nie je jedna z dvadsiatok, s ktorými Ashton údajne podvádzal svoju ženu, tetu Demi. To je Demi! Zmiatlo ma jej vypracované, maximálne mladistvo pôsobiace telo. Môj mozog odmieta akceptovať skutočnosť. Telo v bikinách rovná sa Demi, Demi rovná sa (takmer) päťdesiat rokov.

Ak bude Demi Moore (48) naďaľej piť elixír mladosti skladajúci sa z troch veveričích zubov, žabieho slizu, hadieho mäsa a býčích žliaz (v pikoškárčine gúľ), tak o chvíľu bude Ashton Káčer vyzerať staršie ako jeho polovička. Minimálne z diaľky. Nemám dôkaz, že spomínanú mňamku Demi naozaj pije aby si zachovala večnú mladosť a krásu, ale kto má dôkaz, že tak nerobí? Verte mi. Niečo nekalé sa deje v štáte Dánskom, teda u Káčerovcov. Demi vyzerá lepšie ako jej dcéry a obaja manželia sa tvária zamilovane, hoci sa k Ashtonovi minulý rok hlásili milenky ako deti na exkurziu do čokoládovne. Zažehnali krízu vo vzťahu Ashtonove býčie žlazy? Ktovie… ??

Pikošky na to: Keby som sa každý večer delila o postel s Káčerom, ani ja by som nepotrebovala piť elixír. Pikoškárky… možno v tom tkvie to tajomstvo.

Demi a Ashton na dovolenke v St. Barts si užívali na jachte, príchod roka 2011 oslávili v Karibiku.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk