Andrew Garfield ako Spiderman: Takto sa bozkáva

pridal dominique 6.1.2011 o 10:20


Vo štvrtom pokračovaní filmovej série Spiderman si zahrá Andrew Garfield (26). Už prenikli prvé fotografie z nakrúcania, ktoré sa odohralo na futbalovom štadióne v Los Angeles. Ak by ste nevedeli, že je to nový pavúčí muž, tak by som si tento obrázok zaradila medzi trápne tínedžerské komédie. Áno, Spidermana medzi ne neradím, lebo on ma superschopnosti!

No a teraz k hlavnému problému: Je Andrew Garfield viac sexi ako starý Spíďo Tobey Maguire? Neviem ako vy, ale myslím si, že Tobey nebol nejaký extra krásavec, ale keď viete rýchlo liezť po stenách, zachraňujete ľudí, tak to trošku sexepílu predsa len dodá. Andrew má výhodu, že je neokukaný. Inak, okukať si ho budete môcť dostatočne, lebo nový film bude v 3D formáte. Nový Spíďo tiež nemohol spávať so starou Tobeyho ženuškou, a tak miesto po Kirsten Dunst prevezme Emma Stone.

Aj keď Andrew na týchto fotkách vyzerá ako tínedžerské ucho, spomeňte si na film The Social Network. Tiež si zahral vo filme I’m Here a hlavnú postavu vo filme Never Let Me Go.

Nový diel Spidermana sa na plátnach amerických kín objaví v lete 2012, a bude ho režírovať Marc Webb.

Pikošky na to: Starý a či nový Spiderman?


 



Zaradené pod: Celebrity, mjuzik & muvís, Film




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk