Ch.Tatum, V. Vaughn a W. Ryder majú dilemu

pridal sugar 7.1.2011 o 18:42


Vinco Vaughn ide po krku Channing Tatumovi, pretože si začal s Winonou Ryder, ktorá je manželkou Vincovho najlepšieho kamaráta. Ak nerozumiete predchádzajúcej vete, chyba je určite vo vašom prijímači a proste kliknite na pokračovanie.

Winonine oči sú dve zradné, hlboké pasce. Kým ich budete obdivovať, potiahne vám čo sa bude dať. S kleptomániou nie sú žarty.

Včera sa v Chicagu konala slávnostná svetová premiéra filmu Dilema, alebo ak chcete Dilemma (2011). Na premiére sa to hemžilo známymi tvárami, keďže má Dilema veľmi zaujímavé herecké obsadenie. Okrem spomínaných dvoch pánov a jednej dámy trpiacej chorobným nutkaním kradnúť si vo filme zahrali aj Jennifer Connelly, Queen Latifah či Kevin James.

Celý dej filmu sa točí okolo Vinca Vaughna alias Ronnyho a jeho dilemy, ktorá spočíva v tom či a ako má prezradiť svojmu najlepšiemu priateľovi Nickovi (K. James), že jeho žena Geneva (Ryder) ho podvádza.

Pikošky na to: Počas natáčania zmizli dve kamery, svetlo a nakoniec i jeden osvetľovač. Naozaj nie je ťažké uhádnuť, kto má toto na svedomí… však Winona?

Pikoškári, prežívate momentálne nejakú dilemu? Ak áno sem s ňou! Chcem byť voyerom vašich sŕdc a duší (diabolský smiech).

 Channing Tatum a jeho ženuška Jenna Dewan:

Nevinne pôsobiaca Winona Ryder s veľkými očami plachej srnky vás môže zmiasť. Vaše chýbajúce hodinky a peňaženka už menej. Skontrolujte jej niekto tú kabelku!

Sympaťák Vince Vaughn

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk