Statný Statham a jeho o polovicu mladšia žabka

pridal sugar 7.1.2011 o 12:20


Herec Jason Statham (43) má doma o dvadsať rokov mladšiu frajerku Rosie Huntington-Whiteley (23), ktorá je začínajúcou herečkou a naviac modelkou Victoria’s Secret, takže spĺňa všetky sny, túžby a chúťky priemerného chlapa po štyridsiatke. Jason Statham je veľmi šťastný muž.

Párik to spolu ťahá od apríla minulého roku, takže to bude asi láska. Jason si na svoju mladú bude musieť dávať lepší pozor, lebo o Rosie je čoraz väčší záujem. Nejakým zázrakom sa jej podarilo nahradiť Megan Fox v tretích Transformeroch (Transformers: Dark of the Moon) a tak toto leto môže vypuknúť ozajstná horúčka spôsobená touto  anglickou modelkou.

Pikošky na to: Aké je to mať v štyridsiatke mladú buchtu, ktorá vám pravidelne masíruje mužské ego a všetko ostatné? To je jedna z vecí, ktoré sa ako žena nikdy nedozviem…

Medvedík Jason a Rosie na dovolenke na nejakom exotickom ostrove, kam sa vy nikdy nedostanete. A nepýtajte sa ma, čo je to za decko. Lebo vážne neviem. Statham by mal byť bezdetný… možno sa celebritky rozhodli adoptovať si osirelé domorodé dievčatko, ktoré malo bielych rodičov.  Alebo žeby si Jason vychovával náhradu za Rosie? ??

Okej, som perverzná. Toto je ale perverzný svet, vážení! Kto perverzný nie je, nech do seba hodí kameňom.

 A s oblečením…

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk