Páriky, ktoré sa spárili na pľaci

pridal sugar 9.1.2011 o 22:36


A potom zistili, že sú si navzájom súdení. Will Smith a Jada Pinkett Smith nie sú zďaleka prví ani poslední, ktorí si padli do oka a náručia pri natáčaní a vydržalo im to dodnes. Osudy dvoch čokoládových hercov navždy spojil seriál The Fresh Prince of Bel-Air (1995). A dobre tak. Čo by svet robil bez ich dvoch mega talentovaných a mega dogabaných ratolestí, ktoré snáď hopsali a spievali už v Jadinej maternici. Či vlastne skôr. Keď nacvičovali s bičíkmi vo Willových… Stop. Stop. Tieto vtípky mi skrátka nejdú. Poďme ďalej.

Ešte k Smithovcom: Ak vás zaujíma, kto je ten mladý muž v kúl okuliaroch stojaci vedľa Willa – je to jeho syn Trey, ktorého má herec z prvého manželstva s nejakou Sheree Zampino. Hííí. Will Smith bol už raz ženatý! Ak ste to nevedeli, tak novinkou, respektíve pikoškou možno pre vás bude info, že meno Will je skratka z Willard. DPČ! Willard! Som jediná komu je to smiešne? No, tak… ľudia! Willard! Nikomu sa nechce detinsky vysmievať z mena, za ktoré Will nemôže? Okej… končím na dnes.

Pikošky na to: Do pozornosti dávam Goldie Hawn a Kurta Russella. , , Starí páprdovia“, môže vám napadnúť. Ale zamilovaní starí páprdovia! Tí dvaja sú spolu dvadsaťšesť rokov a to je na hollywoodske pomery ako 126 rokov. V každom prípade gratulujeme a konštatujeme, že Fergie s tým jej krásavcom to pravdepodobne tak dlho nevydrží, veď manželmi sú len dva roky a on už stihol fiknúť čo prišlo do cesty.

Angelina Jolie & Brad Pitt, Mr. and Mrs. Smith (2005)

 

Sienna Miller & Jude Law, Alfie (2004)

 

Jennifer Garner & Ben Affleck, filmy Pearl Harbor(2001) a Daredevil (2003)

 

Jennie Garth & Peter Facinelli, An Unfinished Affair (1996)

 

Goldie Hawn & Kurt Russell, Original Family Band (1967)

 

Julia Roberts & Danny Moder, The Mexican (2001)

 

Annette Bening & Warren Beatty, Bugsy (1991)

 

Fergie & Josh Duhamel, seriál Las Vegas (2004), skupina The Black Eyed Peas hosťovala v seriáli

 

Kelly Preston & John Travolta, The Experts (1989)

 

Sarah Michelle Gellar & Freddie Prinze Jr., I Know What You Did Last Summer (1997)

 

Helen Mirren & Taylor Hackford, White Nights (1985)

 

Antonio Banderas  a Melanie Griffith, Two Much (1995)

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk