Katie Holmes nepozná veľkosť topánok pre Suri

pridal dominique 10.1.2011 o 10:23


Chcete zabaviť svoju dcérku s priateľkou? Preliezky sú out. Zoberie ich shoppingovať! Kate Homles vie ako spojiť príjemné s užitočným, a tak ich zoberie do obuvíctva, kde si kočky vyskúšajú to, čo sa im páči.

Takto si užívali deň vo Vancouveri. Suri je šikula a z dlhej chvíle si stihla skontrolovať aj celý chrup v zrkadle. To už Kate nevidela, lebo sa venovala dôležitejším veciam…

Pikošky na to: Keď som bola malá, tak som pravidelne chodila po dome v maminých topánkach na opätku, v šatách s jej kabelkou a keď sa dalo, tak aj s narúžovanými perami. Malá Suri je parádnica a verím tomu, že by to bolo aj jej veľké hobby, keby jej mamička nemala tak hriešne drahé topánky. Kate  jej chcela túto túžbu splniť, a tak to vyriešila jednoducho – nech ničí topánky v obchode. Veď aj tým im robí reklamu a zadarmo. Inak, zdá sa to len mne, alebo má Kate aj Suri v očiach niečo veľmi smutné?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk