Carrie nemá v meste sex, ale deti

pridal sugar 11.1.2011 o 22:33


Sarah Jessica Parker nemá čas chodiť vymódnená ako keď stvárňovala vždy dokonale nahodenú novinárku Carrie Bradshaw v Sex and the City. Teraz je viac mama ako módna ikona.  Jej prioritou číslo jedna je zobrať svoje tri deti na prechádzku,  miesto brázdenia obchodov v 10- centimetrových opätkoch. 

Sarah Jessica Parker (45) je mamou Jamesa Wilkieho (8) a dvojičiek Marion Loretty Elwell a Tabithy Hodge. Osemnásťmesačné dvojičky sa narodili vďaka náhradnej matke. S.J. Parker vychováva deti spolu s manželom Matthewom Broderickom.

Pikošky na to: Je zaujímavé, keď žena kvôli svojej kariére (?) prešvihne možnosť mať viac detí… a potom si ju kúpi. Tak, že jej ich za peňáze vynosí iná, mladšia žena. Nie sú deti aj o tom, že sa zrodia v tele vlastnej matky? Som staromódna, keď sa mi nepáči toto kupovanie si cudzích materníc (pokiaľ žena môže mať vlastné deti)? Príliš zložité otázky na tento portál. ??

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk