Coco(t) často rušia, mali by ju zrušiť úplne

pridal sugar 11.1.2011 o 21:07


Aj keď sa to nezdá, Coco(t) má ťažký život. , , Ja  byť Coco veľmi smutná. Moju riťku často sama si fotiť na twitter. A tí hajzli twitterovskí často ma zrušiť, lebo ja byť ževraj príliš sexi. Cocoti!“ vyjadrila sa Coco pre Pikošky.

Ak sa pýtate, prečo Coco v jej vymyslenej citácii rozpráva ako retard retardovaný, odpoveď je jednoduchá. Pretože si myslím, že retardovanosť je s jej osobou nejako spätá (kto zdravý by si dal implantáty do riti, doriti?! ) a zákonite sa musí prejaviť v reči. Svoje fotky neúnavne zverejňuje na twitteri a pridáva k nim duchaplné komenty. K priesvitnej modrej handre ( photos by Cocot) napísala, že si ju obliekla, aby prekvapila svojho manžela Ice-T (iho), ktorého čakala doma. , , Nemôžem odfotiť všetky detaily, Ice- T ich musí vidieť prvý, “ napísala. No určite Coco(t). Ty dobre vieš, že už sa musíš fotiť iba z určitých uhlov, pretože ťa zvyknú správcovia twitteru mazať,  lebo si vraj , , príliš obscénna.“ Coco sa potom rozčuľuje, píše rozzúrené správy na twitter, že naozaj NECHÁPE čo je na tých fotkách také zlé…

Pikošky na to: Chceli by ste sa presláviť megaprdelkou? Tak nám pošlite vašu zadnicu na fotke! ??

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk