Olivia Munn: Vyzliekla sa pre Maxim!

pridal dominique 11.1.2011 o 9:00


Olivia Munn (30) bude ozdobou februárového čísla pánskeho časopisu Maxim. Sexi brunetka je bývala priateľka hviezdy filmu Star – Trek Chrisa Pina.

Populárnou sa stala aj vďaka moderovaniu Attack of the Show!, ktorú moderuje s Kevinom Pereirom. V pózovaní pre pánske magazíny nie je žiaden nováčik. Vyzliekla sa už pre Men’s Edge, Complex, Men’s Health či Playboy. Magazín US Weeklyv minulosti informoval, že Olivia prežila aféru s Justinom Timberlakom (29), a aj kvôli tejto hollywoodskej štetke stroskotal jeho vzťah s Jessicou Biel. Tieto správy sú však len dohady, pretože médiá dávali Justina dokopy s každou ženou, na ktorú sa čo len pozrel a usilovne striehli, kedy sa pošmykne.

Olivia je ako inak aj herčka (kto má v Hollywoode len jedno povolanie je lúzer. Zahrala si napríklad vo filme Date Night.

Pikošky na to: Je podľa vás Olivia Munn pekná žena? Pretože mne príde až trápne obyčajná. Keby nemala tie dva prirodzené balóniky (ok, tie závidím), tak o ňu nikto ani nezakopne. A ako sorry, ale aby sa musela moderátorka hádzať do obrovského koláča, aby mala vôbec nejakú sledovanosť? Príde mi trošku pod úroveň. Trošku dosť.








Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk