Nina Dobrev: Úpiria frajerka z Kanady

pridal sugar 12.1.2011 o 15:58


Tmavovlasá Nina Dobrev (22) sa vďaka seriálu The Vampire Diaries stala popri Kristen Stewart najznámejšou upíriou frajerkou. Na rozdiel od Kristen a jej filmovej Belly sa však nehrnie do manželstva a nerastie jej v bruchu malý upírí votrelec so sklonmi k násiliu.

Nina alias Elena Gilbert si ešte užíva strednú školu aj keď v každej druhej časti visí jej život, alebo život jej najbližších na vlásku. Na pomoc jej však vždy ochotne pribehnú dvaja svalnatí upíri – bratia Salvatorovci. Však vy viete… Ďalej už nebudem pokračovať, lebo tí čo to nepozerajú by si mohli myslieť, že ide o p.čovinu. Blázni ??

Pikošky na to: Celé meno Niny Dobrev je Nina Konstantinova Dobreva a znie slovansky preto, lebo je bulharské. Nina sa narodila v Sofii, ale keď mala dva roky jej rodičia sa presťahovali do Kanady. Odtiaľ sa zas , , prehrala“ až do Hollywoodu. Nina sa stala tvárou februárového vydania magazínu Flare.

Pikoškári, páči sa vám dievčenský zjav Niny Konstantinovej Dobrev- ovej?

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk