Zoznámte sa. Dcéra Cher, z ktorej je už syn

pridal sugar 14.1.2011 o 14:19


Určite ste to už niekde zachytili. Niečo o Cher a jej dcére, ktorá je lesba a najmä vyzerá všelijako inak, len nie tak, akoby vyšla z vagíny krásou a mladosťou posadnutej Cher. Nie nadarmo sa hovorí, že aká matka taká Katka. Čo matka začne, zvykne dcéra dotiahnuť do dokonalosti. Cherina dcéra Chastity sa však miesto dokonalej plastic barbie zmenila na muža. Chaza.

Novinkou je, že televízia Oprah Winfrey OWN získala práva na dokument s názvom Become Chaz, ktorý zachytáva premenu Cherinej dcéry na muža. Dokument v Amerike vyvoláva rozporuplné reakcie.

Chastity Bono (41), ktorá sa po zmene pohlavia oficiálne premenovala na Chaza Bono, prekonala dlhú cestu, kým sa podľa svojich slov stala , , šťastným spokojným mužom.“ Už na začiatku 90. rokov podstúpila mediálny coming out a pred verejnosťou otvorene rozprávala o tom, že je lesba. Pravda však bola trošku zložitejšia. V roku 2008 sa rozhodla podstúpiť zložitý proces premeny na muža, keďže sa vždy identifikovala ako muž v ženskom tele (transexualita). Premena Chaza Bona bola oficiálne ukončená 7. mája 2010, keď súd v Kalifornii  uznal žiadosť o zmenu jeho mena a pohlavia.

Vzťah Chaza Bona s jeho rodičmi nebol vždy ideálny. Cher zo začiatku pri svojej dcére nestála a odmietala skutočnosť, že sa identifikuje ako lesba neskôr muž, teraz je ich vzťah vraj oveľa lepší. Vzťah s otcom Sonnym Bonom bol omnoho komplikovanejší, nezmierili sa do jeho tragickej smrti (zomrel pri nehode na lyžovačke, keď narazil do stromu).

Chaz a jeho frajerka

Pikošky na to: Transexualita je záležiťosť, s ktorou sa človek narodí. Avšak mám taký pocit, že mať za matku ženu, ktorá je posadnutá svojim výzorom nie je veľmi ľahké a môže to na vás zanechať hlboké stopy. Vyrastať v tieni slávnej matky môže značne poznačiť vašu psychiku. Najmä, keď vás celý svet s ňou porovnáva a hovorí, že vaša mama je dokonalá diva a vy ste len nejaká tlstá lesba…

Mamička, budem aj ja raz taká krásna ako si ty?

 Keď bol Chaz ešte Chastity

Rodičia Chastity – Sonny a Cher a ich nesmrteľný hit I Got You Babe. Cher ešte bez plastík s čudným nosom.



Zaradené pod: Celebrity, Cher, OMG!




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk