Baby Boom v Hollywoode!

pridal dominique 15.1.2011 o 14:14


V poslednom čase sa s oznámeniami tehotných mamičiek či šťastných oteckov akoby roztrhlo vrece. Okrem Victorii Beckham a Natalie Portman sú , , v tom” aj iné celebritky.

Napríklad americká herečka Selma Blair (38), ktorú poznáte z Nebezpečných známostí. Selma čaká prírastok s módnym návrhárom Jasonom Bleickom. V minulosti bola síce vydatá, ale dieťa, ktoré očakáva, bude prvé. Je šťastná a cíti sa údajne ako vo sne. Vraj jej život už nemôže byť lepší. Veríme.

Ďalší happy rodič do partie je herec Owen Wilson (42). Tomu sa už narodil syn! Má ho so svojou priateľkou Jade Duell (je to neuveriteľné, ale paparazzom sa ju ešte nepodarilo odfotiť – existuje vôbec?), ktorá dieťatko porodila prirodzenou cestou na Havaji. Herec tak prekonal ťažké obdobie, ktoré nastalo po rozchode s Kate Hudson, po ktorom sa pokúsil o samovraždu…

A keď sme už pri Kate Hudson (31), pošuškáva sa, že aj ona by mala v blízkej budúcnosti priniesť na svet nejaké celebritné bejby. Má v tom vraj „prsty” spevák britskej skupiny Muse Matthew Bellamy. Kate v rodení nie je žiadnym nováčikom. Na svet už priniesla syna Rydera (7?, ktorého má z predchádzajúceho manželstva.

Tehotná je aj herečka Alicia Silverstone(34) , ktorá si v mladosti zahrala Batgirl vo filme Batman a Robin. Alicia patrila k najsexi herečkám, ale v posledných rokoch svoj vzhľad začala viditeľne zanedbávať. Svoje vytúžené prvé dieťa čaká s manželom Christopherom Jareckim.

Pikošky na to: Všetkým gratulujeme a dúfame, že o nich budeme v budúcnosti písať len v dobrom ??

Selma Blair a Jason Bleick

Kate Hudson a Matt Bellamy

Alicia Silverstone A Christopher Jarecki







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk