Usher sa má nahovno

pridal sugar 15.1.2011 o 11:46


Možno aj na dve. Na koncerte v Berlíne ho vypískali a on odišiel z pódia so sklonenou hlavou. A nie je to dávno, čo rozvášnená fanúšička kopla Ushera do tváre.

Usher sa mal už aj lepšie. Napríklad tesne po vydaní singlu „Yeah!“. Alebo, keď sa mu podarilo podpísať zmluvu s Justinom “zlatá baňa“ Bieberom skôr ako Justinovi Timberlakov. Ako tútor momentálne najslávnejšieho tínedžera na svete sa trošku mohol zviesť na jeho sláve.

Usher koncertuje po svete s OMG Tour a lepí sa mu smola na päty. Najskôr utrpel zranenie, pre ktoré musel turné prerušiť minulý rok v decembri. Neskôr sa mu na koncerte v New Yorku priamo na pódiu stal smiešno desivý incident s jednou nadržanou tetou a jej opätkom. Usher má počas svojho vystúpenia jedno veľmi hot číslo, ktoré vždy predvádza s náhodne vybratou  sexicou z davu. Ide vlastne o vzájomné honcovanie. Fanúšička  sa však nechtiac zahrala na Chrisa Browna  a udrela Ushera do tváre.

Najnovšie ho vypískali na koncerte v Berlíne. Usher vraj spieval na playback a jeho slávne tanečné kreácie boli o ničom. Nuž a s tým dav, ktorý si zaplatil mastné lístky nesúhlasil. Usher koncert krátko po začatí zabalil s odôvodnením, že je chorý a má dýchacie problémy. Neskôr vysvetlil, že chcel zabojovať a koncert preto nezrušil včas, vystúpenie bolo však nad jeho sily.

Heeey jaaaaa, dostaneš po papuli, ja som nindžaaa….

To isté číslo, len bez sado-maso. Po tomto videu som zistila, že Usher je vážne sexi ??

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk