Toto je nová Miss America 2011

pridal dominique 17.1.2011 o 7:00


Nová Miss America je iba 17-ročná rodáčka z Nebrasky – Teresa Scanlan. Korunovali ju v Planet Hollywood Resort and Casino v Las Vegas. Je najmladšou víťazkou v 90-ročnej histórii súťaže.

Miss America je najstaršou súťažou krásy v USA a je zameraná na vzdelanie a študijné pobyty. Víťazka nepostupuje na žiadnu medzinárodnú súťaž krásy, ale získa štipendium v hodnote 50-tisíc amerických dolárov. Nová misska tak porazila 52 dievčat z USA. Inak, dievčina ma juhoslovanské korene. Toľko k faktom a teraz vážne.

Ona má 17? Vyzerá ako veľmi dobre udržiavaná 40-nička. A keď ju už dali do telky, tak jej aspoň tie korienky mohli lepšie odfarbiť. Inak ako pekná baba, ale neverím, že sa medzi toľkými misskami nenašla krajšia. Ale je možné, že zavážila aj inteligencia. Misska je totiž odhodlaná pomôcť dievčatám, ktoré trpia poruchou stravovania a šplhla si, keď sa vyjadrila ohľadom úniku vládnych informácii prostredníctvom WikiLeaks. Vraj bezpečnosť krajiny je na prvom mieste…Krásne to povedala…

Pikošky na to: Páči sa vám nová Miss America?








Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk