Odkedy je Jennifer Aniston návnadou pre pedofilov?

pridal sugar 18.1.2011 o 22:19


Meniť vďaka fotošopu a šminkám ženy v strednom veku na čerstvé tridsiatničky je v Hollywoode bežnou praxou. Vyretušovať a nastajlovať ich na dvadsaťročné devy je krok odvážnejší, no zvykli sme si. Pokúsiť sa však zmeniť takmer 42-ročnú Anistonku na ospalé roztomilé dievčatko, ktoré sa s rozopnutým pyžamkom (!) či prípadne polonahé (!!!) túli k svojmu medvedíkovi Teddymu, je už naozaj divné. A desivejšie ako divoké výstrihy Evy Mázikovej.

Jenny chce ocka!

Kristova noha! Ľavá aj pravá! V ktorej bláznivej mysli skrsol nápad nastajlovať Jennifer na osemročné decko? Ak takto podobne s plyšákom v rukách každý večer behala aj pred Bradom Pittom nečudujem sa, že dal prednosť bláznivým vypuklým očiam Angeliny Jolie.

Tento presladený look by som neodpustila ani osemnástke Miley Cyrus. Jedine tak Justinovi Bieberovi :). Nemám penis a nie som na dievčatá, (iba párkrát som I kissed a girl and I liked it ?? ) takže asi nemám predpoklady a dostatok spermií  a na to, aby som ohodnotila, či sú tieto fotky Jennifer Aniston v magazíne Allure sexi. Ako žena, heteráčka a človek so zdravým rozumom však hovorím NIJEJ.

Pikošky na to: JEJ či NIJEJ? Inak, možno chce Jenn, vzbudiť v Angie ľútosť a pokúsiť sa o to, aby si ju spolu s Bradom adoptovali. V jednu daždivú noc by sa Jenn prikradla do ich spálne a spiacu Angelinu by udusila medvedíkom…

 

…fotošop každodenný daj nám dnes

a odpusť nám naše vrásky,

ako i my odpúšťame našim nedokonalým plastickým chirurgom…

a daj  Bože, nech má tá bitch Angelina ešte vypuklejšie očiská až jej vybehnú z jamiek…

Amen.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk