Tresnite už niekto po papuli kreatúre, ktorá rozbila manželstvo Sandre Bullock

pridal sugar 18.1.2011 o 14:02


Prepáčte. Nezvyknem nabádať na fyzické násilie a prežívať životy hviezdičiek, ale táto kauza ma naozaj nenechala chladnou. Michelle ‚bombshell‘ McGee stála na čele mileniek, vďaka ktorým sa rozpadlo manželstvo Sandry Bullock a toho jej kerkofila Jesseho Jamesa. Michelle zjavne nestačilo, že si pri novinároch spomenula na každý pikantný detail zo vzájomného spojenia potetovaných genitálií s Jessem. Musí šokovať viac. Napríklad, že olizuje obrázok Sandry Bullock.

A to presne v článku, kde sa píše o ich rozchode. Hoci je už Sanda (šťastne) rozvedenou ženou, nechutné zábery vznikli nedávno. Michelle ‚bombshell‘ McGee zjavne chýba mediálna pozornosť a robí čo môže, aby si ju ešte niekto všimol.Skús pristáť na mesiaci bez skafandra, bitch. Možno budeś opäť slávna.

Priatelia, už som si v šoubize zvykla na všelijaký grc, ale toto je vážne moc. Keby som bola Sandra Bullock, umyjem si pre istotu tvár. A potom si objednám najlepšieho nájomného vraha v meste. Ale nie žartujem.

Nie nežartujem.

 

Ktorý normálny chlap by vymenil toto…

Za toto? Za túto mladšiu a ohyzdnejšiu sestru Marilyna Mansona, ktorú určite vzrušujú veci ako detský plač a čistenie si zubov ihlou na tetovanie?

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk