Miranda Kerr, prsník a prvý obrázok synčeka Flynna

pridal sugar 19.1.2011 o 19:38


Miranda Kerr predstavila svetu svoje prvé bábätko – synčeka Flynna. Na svojej stránke zverejnila Miranda veľmi intímnu fotografiu z rodinného albumu, na ktorej malý drobec cicíka z prsíčka slávnej modelky Victoria’s Secret, z ktorého by chcel cicíkať snáď každý chlap. Výsostné právo na obe prsia má však okrem Flynna iba pyšný otec Orlando Bloom.

Dňa 6. januára som porodila nášho krásneho synčeka Flynna. Vážil 9 libier a 12 uncí ( veľmi zdravý a veľký chlapček). Porodila som ho prirodzenou cestou, bez liekov proti bolesti a bol to dlhý, namáhavý a zložitý proces, ale Orlando bol so mnou po celý čas, podporoval ma a viedol ma. Bez neho by som to nezvládla, “ napísala 27-ročná Miranda na svoj blog.

Pikošky na to: Ó, aké roztomilé. Myslím si, že keď váš chlap vidí ako vám z vagíny vychádza malý pokrčený zakrvavený človiečik a miesto toho – aby vzal nohy na plecia, alebo v šoku  a s výkrikom Zachráň sa kým môžeš! vyskočil z nemocničného okna – stojí pri vás, je to naozaj láska. BTW: Komu sa chce preložiť tie unce a libry do slovenčiny a naších kíl?

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk