Budete hlasovať za Jadena Smitha?

pridal sugar 20.1.2011 o 19:19


Čóó, more? Hlasovať? A prečo? No pretože môžete, je to zadarmo, nikto vám kvôli tomu nedá facku, nepôjdete kvôli tomu do väzenia a môžete vyhrať nejaké ceny. To je dosť dôvodov na to, aby ste do toho išli. Dokonca aj Lindsay Lohan by hlasovala, keby o tom vedela, lebo podľa posledných správ je na tom finančne biedne. Prepošlite jej niekto tento link,  koks je drahý!

Kto vysoko kope rúbe, tomu sa niekedy zadarí

Ale k veci. Náš spriaznený filmový portál Kinema vyhlásil zaujímavú vecičku – každoročné hlasovanie o Divácky film roka. Pre tých, ktorí o tom ešte nepočuli, alebo sa z posledných peňazí nafetovali a nechápu (však Lindsay?!) vysvetlím. Každý môže hlasovať za film, či lepšie povedané filmy, ktoré ho počas minulého roka 2010 najviac dojali, zaujali, rozplakali, ovplyvnil či dokopali do kina aj dvakrát. Kinema hovorí: , , Každý si môže vybrať z ponuky všetkých filmov uvedených na Slovensku za celý rok (173 titulov), a rozdeliť svoje hlasy až desiatim z nich (bez ohľadu na poradie). Sčítanie bodov určí 10 najlepších filmov podľa hlasovania divákov.“ Hlasovať môžete tu a nemajte obavy. Systém hlasovania je blbovzdorný a zvládla by ho aj Britney Spears (no možno s jemnou pomocou jej maloletých detí, ale aj tak.)

Pikšky na to: Film Karate Kid nespomínam náhodou. Snímka je tiež medzi nominovanými filmami a práve vďaka nej sa stala z malej hviezdičky Jadena Smitha megahviezda. A práve preto vás ním a jeho sestrou pravidelne otravujeme v našich článkoch. Pikoškári, prezraďte akému filmu by ste dali hlas? A nehovorte všetci Inception. ??







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk