Macaulay Culkin zvláda rozchod perfektne. Berie si domov štetky zo sex clubu.

pridal sugar 21.1.2011 o 16:10


Macaulay Culkin sa oficiálne rozišiel s herečkou Milou Kunis 4. januára tohto roku. Dnes mám práve ten Deň cocot, kedy si neviem spomenúť, ktorého je, ale tentokrát som si aspoň istá, že je ešte január (však?). A Macaulay Culkin už veselo navštevuje bordely. Dokonca tak veselo, že keď ho paparazzi načapajú pri tom ako jeden bordel opúšťa spolu so španielskou pornstar, nemá problém im zapózovať a široko sa usmievať.

Á paparazzi, kamaráti moji, toto je známa španielska štetka Irene Lopez, len nás foťte. Nech Milu džebne, keď nereaguje na smsky.

 

Macaulay Culkin, mal divokú mladosť, v jeho prípade skôr deckosť. Už ako holobriadok bral drogy, chľastal a nikto nevie čo s ním robil jeho veľký kamarát Michael Jackson za zatvorenými dverami Neverlandu. Do Jacksonovho sídla púšťali Culkinovci svojho maloletého syna často prespať, zatiaľ čo sa hádali o prachy, ktoré im Macaulay zarobil. A potom vstúpila do života skrachovanej detskej hviezdy Mila. Nie Mila ako tie rezy, ale Mila Kunis. A bola to láska.

v Culkinovom živote nasledovalo pomerne pokojné obdobie, no povedzme to tak, že minimálne ho každý piatok neviezla záchranka na výplach žalúdka do nemocnice. S Milou to nebol len taký nejaký románik, stála pri Culkinovom boku celých osem rokov. A potom sa niečo stalo a bol koniec.

Hovorí sa, že Culkin neuniesol stúpajúcu slávu svojej partnerky, ktorú dovŕšil úspešný film Black Swan, ktorý podľa všetkého zaboduje i na tohtoročných Oscaroch. Na druhej strane sa hovorí aj to, že Tom Cruise je heterák, takže…

 

 

Mila je naozaj sladká ako tie Mila rezy

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk