George Clooney dostal v Sudáne maláriu

pridal dominique 21.1.2011 o 14:27


Sexi americký herec George Clooney sa už usmieva, pretože maláriu poctivo vyležal a momentálne je opäť fit.

„To dokazuje, ako sa správnymi liekmi dajú aj tie najsmrteľnejšie podmienky v Afrike prekonať desiatimi dňami v posteli, namiesto rozsudku smrti, ” povedal jeho hovorca. George sa nakazil maláriou, keď zavítal do tejto africkej krajiny ako veľvyslanec OSN.

V talkšou Piersa Morgana už o chorobe žartoval a na margo nakazenia povedal: „Myslím si, že ten komár v Džube sa na mňa pozrel a pomyslel si, že som bar”. Predtým však Georgovi do smiechu určite nebolo. Malária sa totiž prejavuje hlavne horúčkami, triaškou, bolesťami brucha či vracaním. V Afrike však chýbajú potrebné lieky a aj preto na túto liečiteľnú chorobu stále zomierajú ľudia.

Pikošky na to: Nuž, komár si vybral luxusnú hollywoodsku krv. Pripomína mi to reklamu, ktorá verbuje ľudí, aby išli darovať krv pomocou sexi krásky – pod ňou bol text v zmysle, že ak sa chcete do nej dostať, tak musíte prísť darovať krv.



Zaradené pod: Celebrity, George Clooney, OMG!




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk