Justin Bieber je gangsta s dobrým srdcom

pridal sugar 22.1.2011 o 16:28


Justin Bieber má toho na programe fucking veľa. Producenti a investori sa o neho trhajú ako levy o ulovenú antilopu. Každý si chce odtrhnúť ten najšťavnatejší, najväčší kúsok. Pretože treba kuť Justina, kým je horúci. Tínedžerskou hviezdou nemôže byť nikto večne. Ani Peter Pan ani Justin. Preto na ňom treba zarábať, kým je čas. A nenahradí ho nová sladká tvárička.

Justin sa najnovšie objavil na plagátoch PETA, kde pod heslom , , Animals can make U smile“ (slovná hračka s textom jeho piesne U Smile) vyzýva, aby si ľudia adoptovali zvieratá z útulkov a nekupovali si ich v obchodoch so zvieratami. To je naozaj celkom pekná myšlienka a milióny jačiacich fanúšičiek z celého sveta, (ktoré keby sa zjednotili vytvorili by najväčšie , , stádo“ šialených ženských schopných udupať celé veľkomestá, keby sa tam náhodou mihol čo len Bieberov tieň), si to iste vezmú k srdcu. Aj vy by ste mali.

Menej čistá a ušľachtilá myšlienka (najmä zo strany producentov) je film o fenoméne Justina Biebera s názvom Never Say Never, ktorý by mal mať premiéru vo februári. Je to veľmni dobrý spôsob ako z peňaženiek rodičov zamilovaných dievčat vytiahnuť ešte o pár dolárikov, eur, rupíí a neviem čoho, viac. No a samozrejme vyrozprávať Justinov príbeh… Ja hlúpa, skoro som zabudla na hlavnú myšlienku!

 

Plagáty k Never Say Never, v ktorom sa objaví i Jaden Smith a Miley Cyrus. ( K tomu nedodám nič, je to smiešne samo o sebe.)

A ešte taký malý veľký LOL

 

Justin Bieber na Zlatých glóboch.

Ja som cool, vy nie.

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk