Jim Carrey si narazil Pocahontas

pridal sugar 22.1.2011 o 12:16


Jim Carrey (49) je ešte stále kančúrisko. Krízu stredného veku zaháňa mladým mäskom. A tak si narazil Pocahontas.

Exotická krasotinka Anchal Joseph, ktorej meno nikdy nečítajte bez “ch“

Jeho nový objav sa volá Anchal Joseph (24) –  na Pikoškách dostala nickname Pocahontas, lebo sa na kreslenú divožienku svojou vizážou naozaj podobá. A komu sa to nezdá a nepáči, nech do seba hodí kameňom. Úspešná modelka Anchal za svoj exotický zjav – narozdiel od Pocahontas – nevďačí Indiánskym, ale Indickým koreňom.

Mladá hviezdička, sa dostala do povedomia účinkovaním v šou America’s Next Top Model, v ktorej bola jednou z horúcich favoritiek. Bola miláčikom poroty, ktorá ju na čele s Tyrou Banks vychvaľovala do nebies a označila  za , , jednu z najkrajších dievčat, aké sme kedy v podobných súťažiach videli.“ Smiešne je, že nakoniec nevyhrala. Skúsim si tipnúť, že to bude práve kvôli farbe pokožky, ktorá nie je bielunko biela. Počkať, ale veď v Amerike už predsa ani nepoznajú význam slova rasizmus… Musím sa mýliť.

Pikošky na to: Páči sa vám Anchal Joseph? (Alebo viac Jim Carrey? ?? )

 

Prvý foto dôkaz, že Anchal Joseph a Jim Carrey (ktorý by mohol byť jej apkom) spolu niečo majú. Paparazzi ich odfotili vychádzajúc ruka v ruke z divadla na Broadwayi.

 

Jedna verza Pocahontas pre dospelých…

 

…Pocahontas pre deti… Vidíte tú podobu?

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk