Orlando Bloom je šťastný ocko, ktorý kašle na kočík

pridal sugar 24.1.2011 o 13:43


Ďalšie fotky nového celebritného bábätka sú na svete! Syn Orlanda Blooma a Mirandy Kerr – Flynn nemá ešte ani mesiac a jediné čo stihol vo svojom živote zaregistrovať bolo  svetlo na konci tunela a nekompromisné ruky doktora, ktoré ho ťahali z toho krásneho miesta v maminom brušku. Napriek tomu už naňho paparazzi striehnu na každom kroku. S foťákmi striehli aj cez víkend, keď vzal Orlando svojho syna na prechádzku.

V prvom rade chcem povedať, že to Orlandovi s malým naozaj pristane a sú spolu rozkošní! Nie, vlastne v prvom rade chcem povedať, že som Orlanda Blooma najviac mohla s jeho blond vláskami, ktoré mal v Pánovi prsteňov, keď hral ušľachtilého Legolasa. Ach Legolas, ty najodvážnejší z elfov…

A teraz k veci: Flynn ešte (ani nie) pred troma týždňami plával v maternici Mirandy Kerr a jeho ocko si ho už veselo nosí po parku? A na rukách? Keby bol malý aspoň v kočíku… Kúpte im niekto jeden, prosím vás! Ja viem, že uväznenie detí v naškrobených perinkách, ktoré sa u nás praktizovalo celé generácie je už staromódne, ale do istej miery malo zmysel. Flynn má len osemnásť dní (narodil sa 6. januára) a nosiť ho po parku ako opičku nie je veľmi zdravé pre jeho chrbticu a také tie veci, ktoré sú vo vývine. Ja nie som matka, takže môj názor nie je potvrdený praxou, ale takéto vláčenie bábätka je podľa mňa nedbalosť.

Pikošky na to: Prejsť sa s bábätkom na rukách po záhrade? Áno. Ísť s ním na hodinovú prechádzku do parku? Eee! Pikoškári, viacerí tu máte deti, tak vyjadrite svoj názor…

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk