Sympatické kamošky Madonninej dcéry: Štetka a feťáčka

pridal sugar 26.1.2011 o 11:19


Novou tvárou módnej značky Material Girl, ktorú založila Madonna spolu so svojou dcérou Lourdes sa stala Kelly Osbourne. Nahradila tak Taylor Momsen, ktorá bola hviezdou značky minulý rok. Snaží sa Madonna výberom týchto dvoch nežných dievok niečo svojej pätnásťročnej dcére naznačiť?

Madonna vymenila toto…

…za toto.

Najskôr Madonna vyhlasovala, že jej deti majú zakázané pozerať televízor a sýtia sa len klíčkami a podobnou chutnou stravou ako ona. Neskôr však zistila, že svoje potomstvo pred odvrátenou stránkou sveta neochráni, a tak svoje deti zlým vplyvom vystavuje sama (akoby nestačilo, že si raz prečítajú jej životopis). Ako ináč by sa dala vysvetliť spolupráca s depresívnou Taylor Momsen, ktorá pôsobí, že by rada rezala zápästie aj vám? Lourdes s ňou v priebehu minulého roka prišla kvôli práci často do kontaktu. Tento rok dostala šancu Kelly Osbourne, ktorá mala v minulosti problémy s drogami a vieme, že je milá a slušná asi ako Slota. Ak Lourdes začne nosiť miesto nohavíc podväzky a bude zo seba sypať nadávky so silným britským prízvukom, jej mamička by nemala dlho premýšľať nad tým, že prečo…

Prídavok v podobe Taylor, ktorú sme tu už dlho nemali…

Taylor Momsen je oficiálne posadnutá diablom. 

Po nociach hľadá svoje obete, ktoré mení na podobné príšery. Vždy keď vás niečo pošteklí, uistite sa, či to nie sú Taylorine blonďaté vlasy visiace z plafóna. Vzdorujúc gravitácii môže po ňom liezť, točiť hlavou dookola a s kvapkajúcou penou okolo úst na vás sipieť. Na svätenú vodu a kríž zabudnite. Zachránia vás len dve veci: Ak máte po ruke odličovač ( namierte ho proti nej a trikrát hlasno zopakujte: , , Opusti môj príbytok, ty blonďavá štetka, inak ti dám dole tie čierne linky a prestaneš byť desivá a cool!“ Taylor by mala s vreskotom vyskočiť cez okno) no a druhá vec, ktorá vás ochráni stopercentne je Chuck Norris. Ak doma žiadneho nemáte, rýchlo si nejakého zožnete cez eBay.

 

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk