Jay-Z sa zatvára do štúdia s desaťročnou Willow Smith. Ešte, že to neznie peďácky.

pridal sugar 27.1.2011 o 16:25


Willow Smith sa objaví na februárovej titulke Vanity Fair a fotenie, kde predviedla svoju bláznivú marťanskú módu už prebehlo. Pikošky vám ponúkajú exkluzívne fotky a pri ich pozeraní sa nemusíte cítiť pedofilne. Áno, okukujete desaťročné dievčatko, ale 41- ročný Jay- Z sa s ňou zatvára do štúdia. Tak kto tu je Mr. Peďák?

Sláva Willow Smith stúpa stále vyššie a vyššie a nič na tom nemení ani fakt, že má desať rokov.Milujem písať o tomto dieťati, pretože pri nej mám vždy pocit, akoby som požila nejaký halucinogén a celá ONA je len výplod mojej fantázie. Naviac, pri Willow všetko vyznieva dvojzmyselne, keďže je to ešte len taká malá žaba. Ako príklad uvádzam jej vyjadrenia na adresu Jay-Z-iho, ktorý jej hudbu produkuje: , , Je to cool, pretože Jay Z naozaj uvítal našu spoluprácu a ukázal mi, že nahrávacie štúdio nie je len miesto, kde sa hovorí a pracuje na mojej kariére, ale aj miesto, kde sa môžem zabávať.“ Tak toto znie fucking peďácky. A ako sa zabávate, Willow? Nosí ti Jay-Z nejaké kostýmy Beyonce, ktoré si potom spolu skúšate? Okej, nakoniec som tu najväčší úchyl ja. Ale to preto, lebo si myslím, že to decko malo ešte pár rokov sedieť v škole. A bodka.

Pikošky na to: Uvedoili ste si, že preklad mena znamená po našom (doslovne) Vŕba Kováč? LOL a ROFL.

 

Ešte pridávam fotky z natáčania nového videoklipu malej Vŕby Kováč s názvom 21st Century Girl

 

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk