Nicole Richie má v nose múku

pridal sugar 27.1.2011 o 13:31


 Nicole Richie piekla koláč, alebo robila zápražku. Skrátka sa babrala s múkou. Alebo sa “babrala s múkou“ – predstavte si, že vo vzduchu robím neviditeľné úvodzovky a znechutene krútim hlavou. Nechce sa mi sondovať cudzie nosné dierky a uvažovať nad tým, že Nicole má doma dve malé deti. Hold, raz si party girl, naveky party girl.

Je to veľmi jednoduchý matematický príklad, k jeho správnemu výsledku sa dopracuje každý, kto sa aspoň trochu vyzná ako to chodí v Hollywoode a v živote bývalých hollywoodskych štetiek prvej triedy. Nicole Richie si vyrazila s bývalou ex Lindsay Lohan Samanthou Ronson. Už to je usvedčujúci dôkaz číslo jedna, pretože žúrovať so Samanthou a nedať si do tela (a do nosa) je nonsens. Všetci vieme, že Nicole s Paris kedysi koksovali ako dzivé, Paris v tom pokračuje v obmenenej zostave, Nicole sa už dlhšie prezentuje ako vzorná matka.

Naviac má táto Nicole v sebe niečo také milé, zlaté čo mi bráni písať o nej ako o zdrogovanej bitch… myslím si, že si určite šňupla. Otázne je, či to robí sem-tam ako spomienku na mladosť, alebo jej decká každé ráno balia bankovky do tenkých rúrok, lebo , , keď sa maminka zobudí, potrebuje si dať čarovný prášok, aby nás ľúbila a mala pekný deň.“

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk