Katie Holmes konečne napatlali mejkap

pridal sugar 28.1.2011 o 15:20


Katie sa stala novou tvárou značky Ann Taylor a nahradila tak modelku Heidi Klum. Vidieť Katie Holmes (ktorá v súčasnosti vyzerá ako Katie Homeless) upravenú, s nejakými farbičkami na ksichte nemôže nikomu ublížiť. Škoda, že sa tak deje raz za uhorský rok. Potom zabúdame, že Katie je aj pekná a nielen… (u)týraná žena. Veď viete.

, , Nie som duchom neprítomná! Vôbec nemyslím na Toma a jeho malý slizký penis, ktorý do mňa strkal, lebo chcel konečne stvoriť Mesiáša. Vyvoleného, ktorý má elitu z nás vybrať na loď Alfa Omega a odletieť s nami na planétu 3489-790421- 7890B2 prezývanú aj Zem Duty Free… a ešte vymyslieť niečo dokonalejšie ako je i-phone… Prečo sa na mňa tak čudne pozeráte? Poďme už fotiť! Musíme si pohnúť, večer máme scientologický obrad, kde budem musieť Tomovi slúžiť ako podložka, aby dočiahol na oltár a mohol nám kázať.“

Katie mi veľmi pripomína Britney. Hoci obe hviezdy obskakuje pri fotení celá armáda stajlistov, nie je to ono. Niečo tomu chýba. U Britney je to samozrejme absencia inteligencie a mozgu vôbec a u Katie? Povedala by som, že jej duša, ktorú Tom Cruise a jeho scientologický ansámbl uzamkol v tmavej kobke stráženej trolmi. A kamerovým systémom, samozrejme.

Pikošky na to: Vždy som odmietala prehnané katastrofické teórie o vzťahu TomKat, ale som si čoraz istejšia, že sa tam naozaj dejú nechutné veci. Verím, že sa dožijem dňa, kedy Katie prehovorí, alebo bude vydaný  Tomov posmrtný necenzurovaný životopis. Aj  keby to malo byť o štyridsať rokov, ja si počkám. A potom môžem umrieť spokojná, že všetkým už je jasné, čo bol tento malý, egocentrický, narcistický gejko zač.

 

Heidica je už pre Ann Taylor asi pristará… Fotky z narodeninovej party v Londýne, 26. január. Vedeli ste, že Heidi má na ruke už viac ako dva roky tetovanie?

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk