Čo týždeň dal: Charlie Sheen a jeho 3K plus čo má Britney v hlave

pridal sugar 29.1.2011 o 18:15


Pikoškári, prihováram sa vám, pretože ste jediní, kto je ochotný ma počúvať. ?? Dokonca ma ani neprerušujete a ja si vždy môžem v článku vyliať srdce a povedať všetko čo mám na duši.

Je veľmi dôležité, aby sme sa počúvali a boli si navzájom bútľavými vŕbami. Možno, keby sa Cher o trošku menej zaujímala o to, čo jej bude nabudúce musieť ufiknúť, zväčšiť či zmenšiť jej tím plastických chirurgov, a trošku viac sa venovala svojej dcére Chastity Bono, nemala by dnes miesto nej doma stopäťdesiatkilového chlapa, ktorý si hovorí Chaz. Ale ktovie. Vývin sexuálnej orientácie a identity jedinca tvorí zamotané klbko, ktorého koniec sme zatiaľ nevypátrali.

Inak také podobné klbko, akurát ružové a z bavlny, prípadne z konope siateho, si predstavujem uprostred lebečnej dutiny Britney Spears. To klbko tam nie je samé, hrá sa s ním roztomilé mačiatko, ktoré sa jeho naháňaním nikdy neunaví (a vždy sa schúli do klbka, keď ujo manažér kričí). Nemôžete predsa čakať od osoby, ktorá prakticky nechodila do školy- kvôli Disney Channelu a neskôr kariére tínedžerskej hviezdy, že má v lebke mozog. Britney ohlásila comeback a chystá nový album. Nepočujem niekde v diaľke pohrebný pochod krkavcov? To žieňa ani nevie ako sa používa hrebeň a oni ju opäť pchajú pred médiá…

Médiá majú veľký záujem i o vzťah princa Williama a jeho nastávajúcej Kate Middleton. Svadba, ktorá sa chystá v lete bude určite jednou z najväčších udalostí roka (pokiaľ si dovtedy nevystrelí Britney mozog mačiatko z hlavy ??  ). Chyba lávky je v tom, že princ William už nie je taký hot, a tak mám jeho svadbu tak trocha v paži. Neviem čo sa mu stalo s jeho kedysi  nádherným ksichtíkom a výzorom, na svedomí to bude mať iste aj vypelýchané páperie čo mu zostalo z vlasov.

Najzaujímavejší výber správ tohto týždňa uzatvára rozprava na tému: Kriste pane, Charlie Sheen ešte žije, ako to sakra robí?! Charlie mal opäť ruju a vystrájal, pretože boli splnené všetky jeho podmienky na žúr roka, ktoré tvoria tzv. 3K: KOKS, KURVY, KOLAPS. Najnovšie správy hovoria, že Charlie šiel na liečenie. Ako to spieva Elán? Tisíc a jedenkrát…

Želám všetkým čo najkrajší sobotný večer a prosím, nesnažte sa o 3 K. Aspoň nie naraz.

To len Charlie Sheen má povolenie od Boha vstrebať do svojho tela polovicu ročnej kolumbijskej produkcie narkotík a opäť sa vrátiť s úsmevom medzi živých.
vaša sugar







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk