Gisele Bundchen je nudná

pridal sugar 31.1.2011 o 13:32


Gisele Bundchen je strašne nudná, lebo žije usporiadaným životom. Preto je o nej ťažké napísať šťavnatú pikošku. Gisele sa narodila, aby sa ukazovala. Bez toho, aby sme ju neokukovali nemá zmysel o nej hovoriť (a momentálne nie je ani o čom). Preto chrumkavé fotky brazílskej topmodelky v pokračovaní.

Život Gisele Bundchen sa dá opísať dvoma slovíčkami: status quo. Všetko čo o jej súkromí vieme, zostalo nezmenené. Gisele je stále šťastne vydatá za americkú športovú hviezdu Toma Bradyho, s ktorým má jednoročného synčeka Benjamina. Na módnych prehliadkach je stále hviezda číslo jedna a inak tomu nebolo ani na Colcci show počas Týždňa módy v Sao Paule, ktorá sa konala cez víkend.

 

 

Nasledujúce fotky Gisele a jej synčeka Benjamina, som vám chcela ukázať´ už veľmi dlho. Neprišiel na ne čas, keď boli celkom horúce, tak ich ponúkam dodatočne a teším sa ako ich okomentujete. Mama a syn na floridskej pláži, premiéra na pikoškách:

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk