Prečo je Matthew McConaughey šťastný muž a čo má spoločné s vlkodlakom z Twilightu

pridal sugar 1.2.2011 o 21:50


Zdá sa, že Matthew McConaughey ( 41) to narozdiel od Ryana Phillippa nemá rád blond. Jeho dlhoročná priateľka Camila Alves (29) je tmavá ako čokoládové cappuccino, za čo iste môžu jej brazílske korene. Matthew  a Camila sú spolu už viac ako štyri roky a hoci nie sú svoji pred Bohom, ani pred štátom Kalifornia, vychovávajú spolu dve deti – syna Leviho a dcérku Vidu.

Kým sa Matthew McConaughey vybral na pracovné stretnutie, jeho partnerka zobrala malého Leviho na nákupy. Camila je veľmi pekná žena, ktorá zjavne nemusí všade so sebou vláčiť luxusnú vuittonku a topánky na metrových opätkoch. Dobré pre ňu. Zaujímavosťou je, že v pätnástich odišla z Brazílie na prázdniny k svojej tete do Kalifornie a odtiaľ sa už domov nikdy nevrátila. Štyri roky sa živila ako upratovačka a servírka, kým neodštartovala kariéru úspešnej modelky, ktorá precestovala vďaka svojej práci celý svet. A zaujala jedného z najväčších sexošov v Hollywode. Príbeh ako od Táni Keleovej-Vasilkovej Danielle Steel.

 

Kamilka ako nahodená cica

Pikošky na to alebo hádanka: Čo môžu mať spoločné Matthew McConaughey a Jacob alias Taylor , , mega svalnatá hruď“ Lautner z Twilightu? Predsa obidvaja nevlastnia ani jedno tričko! Teda aspoň tak sa zdá. Kým Taylor to má v zmluve a popise filmovej práce, Matthew McConaughey si vždy nájde spôsob ako nám ukázať svoj vymakaný, krásne opálený hrudník. Či je to film, fotenie, alebo len milión záberov z pláže, kde vystavuje na obdiv svoj najcennejší poklad. A my protestujeme? Nie. Vôbec nie ??







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk