Toľko hviezd na obálke jedného časopisu tu už dlho nebolo

pridal sugar 1.2.2011 o 14:03


Časopis Vanity Fair je preslávený svojimi exkluzívnymi titulkami, s ktorými sa fotografi, stajlisti a grafici vedia naozaj vyhrať. Magazínu sa už podarilo niekoľko husárskych kúskov. Napríklad vyzliecť Keiru Knightley a ukázať nahý a snehovo biely zadok Scarlett Johansson. Tentokrát Vanity Fair nešokuje nahotou, ale počtom hollywoodskych hviezdičiek, ktoré sa redakcii podarilo zohnať na spoločné fotenie a vtesnať na špeciálnu predoscarovú titulku, ktorá je rozdelená na tri kusy.

Tentokrát mali tú česť byť vybratí medzi elitu mladých hercov, všetci tí, ktorí majú niečo spoločné s nadchádzajúcimi Oskarmi, či už ich uvádzajú, sú nominovaní, prípadne je nominovaný film v ktorom hrajú, prípadne majú za sebou veľmi úspešný rok vo filmovom biznise.

Hlavnými hviezdami spomedzi pätnástky známych tvárí je štvorica hercov na prvej obálke (ako som už spomenula časopis ponúka na výber tri špeciálne titulky, aby ste si mohli vybrať jednu podľa chuti, prípadne všetky) – a to menovite: “Ruža“ Hanka Hathaway žiariaca medzi “tŕňmi“ – Jamesom Francom, Jakeom Gyllenhaalom a Ryanom Reynoldsom. Musím povedať, že spomedzi ostatných herečiek z Aničky spravili najväčšiu hviezdu, okrem toho, že jej kariéra riadne šľape (ako Paris na kokse) skutočnosť, že bude uvádzať Oscarov s kolegom Jamesom Francom z nej krátko pred veľkou filmovou slávnosťou (27. február) robí star numer one.

Okrem spomínaných štyroch hercov sa na titulkách objavili i: Jennifer Lawrence, Anthony Mackie, Olivia Wilde, Jesse Eisenberg, Mila Kunis, Joseph Gordon-Levitt, Andrew Garfield, Rashida Jones, Garrett Hedlund, Noomi Rapace a staručký Robert Duvall. Ten sa objavil na obálke v úlohe šarmantného starého barmana, všimnite si ho na tretej obálke – , , trčí“ mu hlava pri Josephovi Gordonovi-Levittovi. Všetky hviezdy sú nastajlované na štýl vysokej spoločnosti tridsiatych rokov, ktorá si prišla vypiť nejaký ten drink …a nakojiť tigríča?! (wtf). Tomu som nepochopila, je to na tretej obálke, kto vie nech povie, načo tam to tigríča je.

 

 

 

Malé osvieženie pamäti…. nahé herečky Keira Knightley a Scarlett Johansson pózujúce pre Vanity Fair s módnym guru Tomom Fordom.

 …a banda hollywoodskych hercov, ktorí si z legendárneho obrázku vystrelili ??







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk