Tom Hardy je tvrdý… oriešok

pridal sugar 2.2.2011 o 15:14


Tom Hardy (33) môže byť spokojný. Režiséri sa oň trhajú ako Eva Máziková o pozornosť médií. K celosvetovej popularite mu dopomohlo behanie so zbraňami a narušeným Leom DiCapriom v snoch, ktoré sú snami snov. Hovorím o fenomenálnom filme Inception, ktorý včera zaznamenal ďalší veľký úspech.

Včera sa konali ceny Visual Effects Society Awards. Jasným víťazom večera bol Inception, ktorý zhrabol štyri ceny. Na pódiu rečnil i Tom Hardy.

Režisér filmu Inception Christopher Nolan má dôvod na to byť vysmiaty – jeho film zarobil strááášne veľa peňazí a povyhrával všetky možné aj nemožné ankety, v ktorých diváci hlasovali o naj film roka. Akurát všetky tie najprestížne ceny, ktoré udeľujú akadémie a asociácie film jemne obišli. Možno mal Chris poslať svojich hercov ešte do jedného sna, hlbšie do podvedomia, aby film získal na potrebnej HĹBKE, ktorú členovia filmových komisií radi oceňujú. Nám sa Inception páčil aj tak.  A ten záver… tak bol to sen alebo nie?

Tom Hardy a Christopher Nolan počas slávnostného večera:

Keďže Pikošky sa nehrajú na to, že majú nejakú hĺbku (a že všetci tu cez deň a po večeroch rozoberáme Nietzscheho a Krvavé sonety ), poďme na naše obľúbené povrchné témy. Dnešná rozprava znie: Je Tom Hardy sexoš, alebo čo kurňa je? Jedni hovoria že JÉJ, druhí že BLÉJ. Ale dajte mu šancu. Vybrala som vám obrázky, na ktorých Tom ukazuje prečo sa oplatí viesť túto diskusiu ??

Tom na nejakom zápase a pri natáčaní jeho nového filmu ‚Tinker, Tailor, Soldier, Spy‘

 

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk