Keira Knightley, Diane Kruger a Gwyneth Paltrow pózujú na marcové titulky

pridal dominique 2.2.2011 o 10:00


V marci budú z novinových stánkov na vás pozerať aj herečky Diane Kruger, Gwyneth Paltrow či Keira Knightley.

Na obálke britského časopisu Harper’s Bazaar bude v plnej kráse pózovať herečka Gwyneth Paltrow(38). Gwyneth síce tiahne na 40-tku, ale v rozhovore to cítiť nebolo, pretože odpovedala ako násťročná pubertiačka. Je vraj šťastná, lebo sa kamaráti s Beyonce, ktorá je najtalentovanejší človek na svete. Zase vieme niečo nové.

Keira Knightley a jej somálske telíčko bude schované v anglickom Elle. Tieto fotky sú podstatne vydarenejšie ako editoriál, ktorý fotila naposledy pre Vogue. Fotografoval ju totiž  Tom Ford. Keiru tiež neminul rozhovor, v ktorom na seba prezradila, že je nenormálne plachá a tiež je vraj aj najlenivejší človek na celom svete. Aspoň nie som sama.

Trojicu krások uzatvára nemecká herečka Diane Kruger(34), ktorá zdobí marcovú titulku časopisu Glamour. Dianka sa vyjadrila, že miluje módu. Je to vraj určitá forma sebavyjadrenia. Diane začínala ako baletka, neskôr pracovala ako modelka a napokon zakotvila pri herectve. Poznáte ju zo snímok Honba za pokladom: Kniha tajomstiev, či Inglourious Basterds. Čo sa týka marcových fotiek, tak mám pocit, že vydarené, ale nič extra. Fotky na rebríkoch a aj celkový stajling akoby som už niekde videla.

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk