Mila Kunis ukazuje pekné nohy

pridal sugar 5.2.2011 o 18:54


Mila Kunis je hviezdou na obálke najnovšieho vydania  Los Angeles Times.  Na titulnej strane je zobrazená ako biela labuť, hoci film v ktorom naposledy zažiarila sa volá Čierna labuť. Biela či čierna, Mila Kunis (27) je krásna. 

Mila porozprávala v rozhovore pre magazín mnoho, k dlhoročnému vzťahu s Macaulay Culkinom, ktorý sa skončil tento rok sa nevyjadrila. O tom, že Macaulay mal a  má problémy s drogami a nie je psychicky vyrovnaný, však vieme aj bez nej. (Neviem na koho by som sa v jeho prípade hnevala viac. Či na rodičov, ktorí ho s pokojným srdcom pustili na dlhé noci plné , , detských hier“ k Michaelovi Jacksonovi, alebo na chudáka trošku pomýleného – Jacka .)

Mila sa predstavila okrem drámy Black Swan aj v komédii Friends with Benefits, kde si zahrala po boku Džustínka Timbrlejka.

O práci na komédiách a drámach: , , Milujem pracovať na komédiách. Sú rovnako náročné, ak nie ťažšie ako dráma. Pracujete 17 hodín denne a musíte sa snažiť, aby ste podali maximálny výkon, aby ste boli vtipný, vždy prišli s niečim novým. Na obraze nemôžete nudiť. “

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk