Miley Cyrus má už piate tetovanie… definitívne nechce byť viac Hanou Montanou

pridal sugar 6.2.2011 o 0:17


Paradoxné je, že Miley sa prvýkrát dala tetovať, keď ešte bola predstaviteľkou sladkej blonďavej Hannah Montany. Teda pop hviezdy v rovnomennom  seriáli, z ktorého v noci nemohli zaspať jej najvernejšie fanúšičky – deväťročné dievčatká. V tom čase nebola ani plnoletá – mala 16, teraz má osemnásť a svoju zbierku keriek obohatila o poriadny kúsok.

Najnovší prírastok do Mileyinej zbierky: Na rebrách si nechala vytetovať veľký lapač snov so štyrmi pierkami, ktoré majú symbolizovať jej štyroch súrodencov.

Miley  ešte oficiálne „neuviedla kerku do spoločnosti“ – vyňuchali ju náhodne priatelia paparazzi. Nebolo to ťažké, keďže Miley  ráno otvárala skriňu s myšlienkou: , , Dnes je zima na bikiny, ale v akom oblečení tú kerku bude vidieť?“ Našťastie našla dotrhané biele tričko, ktoré je krásnou metaforou na jej dotrhaný imidž nepoškvrnenej detskej hviezdičky. Na Britney však stále nemá. Drahý Bože a Mária Guadalupská, (ku nej sa modlia všetky hrdinky telenoviel, tak to musí fungovať!) urýchlite, prosím, proces transformácie Miley Cyrus z rozkošnej hviezdičky na bláznivú štetku. Nemôžete všetko nechávať na Britney, pretože tá je potom na práškoch a takáto tlmená nás nebaví.

Mileyne kerky: vytetované srdiečko na prstíku (nekomentujem), vytetované slová just breathe (dýchaj) pod kozou ( dala si ich vytetovať kvôli svojej priateľke, ktorá zomrela na závažné pľúcne ochorenie – cystickú fibrózu, to je až prekvapivo nice), na prste má tiež vytetovaný malý kríž a na uchu slovíčko LOVE, ktoré ju vraj núti myslieť pozitívne… a aj  preto by sa nemali ľudia dávať tetovať v šestnástich.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk