Cameron Diaz je lovkyňa žralokov

pridal sugar 8.2.2011 o 12:23


Cameron Diaz vyzerá na červenom koberci a filmovom plátne vždy krehko a nežne. Pri predstave tejto modrookej  blondínky vystupjúcej z morských vĺn by sme mohli použiť metaforu lovkyňa perál. Skutočnosť je však trošku odlišná. Cameron je lovkyňa. Otázka však znie: Čo loví? Pri pohľade na jej vypracované ruky, brucho a stehná vážne pochybujem, že to budú drobné perly.

Povedzme, že Cameron sa mohla pokojne  vybrať na dovolenku do Egypta, keď tam minulý rok vyčíňal žralok ľudožrút. Pri náhodnom stretnutí s predátorom by  urobila to, čo Leonardo DiCaprio vo filme Pláž. Dala by ho drzo  dole. Alebo by ho skrotila a plávala s ním ako sa pláva na delfínoch.  Alebo by z neho urobila riasožrúta, stačilo by ho zovrieť železným objatím. Možné je všetko. Cameron je proste veľmi vypracované dievča, čo stálo určite veľa potu a  námahy. Tak ako rozhodnutie kto z koho. Cameron vs. žralok biely. Idete.

Pikošky na to: Ak chcete dnes vidieť aj nejaké prsia, tak kliknite sem. Reklama s Kim Kardashian v hlavnej úlohe.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk