Sexi Selena, dieťa kvetov a smrtiek Miley a nová Leona Lewis

pridal sugar 9.2.2011 o 20:10


Na dobrú  noc tri outfity, ktoré nemôžete premeškať. A bude aj sladký bozk… ak  prilepíte svoje pery na obrazovku počítača a tričko Leony Lewis. Tá na seba strhla pozornosť aj  rovnými vlasmi, Selena Gomez zas ukázala nohy a Miley sa obliekla tak, akoby jej fajčenie trávy zachutilo.

Všetky ženské sa nestretli v jednej posteli, ale na jednom koberci. Prišli sa pozrieť na premiéru filmu Never Say Never, ktorý zachytáva celosvetové šialensvo – bieber fever.

Horúčke, ktorá je pomenovaná po Justinovi Bieberovi určite prepadla aj Leona Lewis, lebo neviem, prečo by si inak zakrývala prsia (iba) obrovskými perami. Selena Gomez na premiére zažiarila, dala si naozaja veľmi krátke šaty, keď ju už spájajú s Bieberom, tak nech je aspoň pekná. Nuž a Miley. Naša kamarátka Miley. Miley navštívila babku, vytiahla zo skrine jej oblečenie z 1972, trošku pooprašovala mole, nadýchala sa prostriedku proti hmyzu, zavesila si na krk lebku  a vybrala sa tiež baviť. Šak čo bude doma.

  Leona Lewis

 

Miley Cyrus

 

Selena Gomez

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk