ČTJ! ČTJ! ČTJ! Holá Nora Mojsejová… ČTJ!

pridal sugar 10.2.2011 o 10:13


Neviem prestať čoti.ebovať, zastavte ma niekto! Český Reflex vyparatil niečo, na čo by žiaden časopis u nás nenašiel gule. Vyzliekol Noru Mojsejovú. Ak ste počuli o extrémne sadistickej hromadnej vražde v susednej republike, ide určite o nebohú redakciu. Ak ich Norin hnev ešte nedostihol, na ich mieste by som sa rýchlo začala obzerať po protiatómovom kryte. Toto je a bude masaker, vážení.

Fotomontáž storočia kvôli, ktorej Česko môže vyhlásiť vojnový stav a nebezpečenstvo bombardovania. Kvôli tomuto “dielu“ sa oplatilo žiť v roku 2011 a celkovo narodiť. Reflex včera zverejnil obálku na svojej facebook stránke. Kto by si dal stejk? Dobre, tak nič…

 

Reflex si robí na svojich titulkách čo sa mu zachce, ale tentokrát pichol do osieho hniezda. Vydráždil hada bosou nohou. Zobudil spiaceho medveďa. Uvalil na seba kliatbu. Skrátka proti sebe poštval NORU A JEJ HNEV. Naša celebrita z vôle ľudu je známa už aj v Čechách a keďže sa chystá reality show Šéfka, Reflex ju chcel priblížiť masám. Keďže pridal k rozhovoru s Norikou i psychologický posudok nemám k tomu viac čo dodať.

Pikošky na to: Dajte na moje slová,  ešte potečie krv… Našťastie, my  môžeme sedieť doma v papučkách,   jesť popkorn a sledovať vývoj situácie z bezpečnej vzdialenosti. Tak, pikoškári, začnite komentovať, neviem sa dočkať. (A obetujte niečo bohovi pikantných šoubizových správ, v tomto prípade bol veľmi štedrý).

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk