Prečo Kardashianky milujú (penisy) čiernych mužov

pridal sugar 11.2.2011 o 18:54


Ja a celá Amerika  neobviňujeme ségričky Kardashianové, že si svojich chlapov vyberajú vypočítavo medzi čiernymi  mužmi z NEJAKÉHO VEĽKÉHO dôvodu. Iba poukazujeme na určité súvislosti a indície, ktoré sa nám nezdajú byť náhodné. Povedala by som to takto: Keď si niekto chce zaobstarať nové „kinder vajíčko“ a má presnú predstavu, že chce do zbierky postavičku zo série VEĽKÝCH dobrodružných pirátov, nekúpi si predsa vedome kinderko, ktoré obsahuje postavičku zo série MALÝCH medvedíkov. No nie? Kto nechápe nech zdvihne ruku, alebo rovno klikne na pokračovanie.

 

Khloe  Kardashian  so svojím manželom Lamarom predstavili svetu novú unisex vôňu Unbreakable.  Unbreakable, teda nerozbitný a nezlomiteľný je zjavne aj úspešný športovec basketbalista  Lamar Odom, ktorého kríže uniesli najvyššiu  a najťažšiu zo sestier – trojmetrovú Amazonku Khloe. Tá mu z nejakého nepochopiteľného dôvodu musela vyskočiť  v reklame nahá na chrbát. Ak ste si mysleli, že reklama slúži iba na to, aby na zlaté konto Kardashianovcov pribudli ďalšie money, mýlite sa!  Parfém je aj oslavou ich lásky a potvrdením toho, že zobrať sa po niekoľkomesačnej známosti nebola blbosť.

 

 

Prvá zo sestier, ktorá začala randiť  s černochmi a objavovať ich veľké výhody bola Kim. Práve s ex Ray J-im jej  akože unikla  sex tape. Ako niekomu môže len tak zmiznúť sex kazeta, naviac z vily, ktorá má viac poplašných zariadení ako Louvre? Toto je veľmi ťažká otázka na piatkový večer… Iba jeden postreh: Ako sa jej podarilo po celý čas na sebe udržať podprdu?

Pozrite si Kimino domáce porno, tá vec  je hranejšia ako  divadelné predstavenia v Národnom, ale s ochotníckym dvojicou v hlavnej úlohe.  Stále sa pýtate prečo je „tá ritnatá ceckatá Kim“ slávna, tu je odpoveď. V premiére na Pikoškách fotky zo slávnej sex kazety:

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk