Vanessa Hudgens je celá mokrá

pridal dominique 11.2.2011 o 7:00


Zatial čo Vanessa Hudgens (22) pre značku Candie’s nafotila dievčenské fotografie s lízankami či tortičkami, pre Details magazín sa poriadne odviazala a nahodila sexi image, za ktorý by sa nehanbila žiadna hollywoodska štetka.

So sexi pózovaním má totiž bohaté skúsenosti. Už ako násťročná si fotila prsia, ktoré samozrejme občas , nechtiac” unikli na internet. V rozhovoroch spomenula aj ex-priateľa Zaca Efrona. Vraj sú stále priatelia a ešte uvidia, čo prinesie budúcnosť.

Herečka tiež prezradila, že bola v minulosti plaché dievčatko. Teraz sa vraj zmenila a na párty po Oskaroch sa dokonca odvážila porozprávať s režisérom Quentinom Tarantinom – ale až po niekoľkých pohárikoch (bola na mol). Povedala mu, že by mali niečo spoločne natočiť a teraz sa bojí, že režisér si o nej pomyslí: „Oh my God. That crazy b—-.” Neboj Vanesska, on si to už určite myslí dávno. Tiež dodala, že nič viac s ním nemala. Ešteže to dodala…

Pikošky na to: Čo si myslíte o Vanesse Hudgens?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk