Orange British Academy Film Awards 2011: Zažiarila Jessica Alba

pridal dominique 14.2.2011 o 10:00


Sezóna filmových ocenení pokračuje. Najviac celebrít na meter štvorcový ste najnovšie mohli stretnúť v Royal Opera House v Londýne, kde sa konalo oceňovanie Orange British Academy Film Awards 2011 (BAFTA).

Medzi najprestížnejšie ocenenia sa radí cena Rising Star, pretože víťaza vyberá verejnosť. Tento rok ju získal angličan Tom Hardy (33), pričom porazil hercov ako Emma Stone, Aaron Johnson, Andrew Garfield či herečku Gemma Arterton.

The King’s Speech so štrnástimi nomináciami získal napokon aj tú najprestížnejšiu – cenu za Najlepší film. Okrem toho si ukoristil aj ďalšie významné trofeje, a to za Najlepší originálny scenár či Najlepšiu originálnu hudbu. Cenu za Najlepšieho herca získal Colin Firth (50), ktorý podal strhujúci výkon práve v tomto filme. Helenu Bonham Carter ocenili za úlohu vo filme The King’s Speech ako Najlepšiu herečka vo vedľajšej úlohe. Najlepší herec v hlavnej úlohe bol zase Geoffrey Rush.

Natalie Portman si „nečakane“ odniesla sošku za najlepší herecký výkon vo filme Black Swan. Najlepším animovaným filmom sa stal TOY STORY 3. Kompletný zoznam víťazov nájdete tu.

Pikošky na to: Ceny sú stále o tom istom, a kým nedajú nejakú aj mne, tak ma to zvlášť nezaujíma, ale rada si pozriem rozprávkové róby. Najviac ma zaujala Jessica Alba v prekrásnych šatách z dielne Versace. Nepochybne sa veľa prítomných obzrelo aj po zvláštnej Tilde Swinton, ktorá prišla v smokingu. Gerard Butler má samostatnú kategóriu. Ktorá hviezda bola podľa vás tá NAJ?

Jessica Alba

Emma Watson

Julianne Moore

Hailee Steinfeld

Gerard Butler

Amy Adams

Noomi Rapace

Annette Bening

Tilda Swinton

Rosamund Pike

Tom Hardy

Helena Bonham Carter

Rupert Grint







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk