Martina Ponožková znovu na obraze. Holá hej!

pridal sugar 15.2.2011 o 15:07


Ako mi Chutíš mi nechutilo. Bléé.

Včera som si zapla telku, že idem pozerať Chutíš mi na Jojke, ktoré sa tvári, že o relácii Bez servítky nikdy nepočulo. Seriózne, mať iba dve televízne stanice a tretiu smrteľne chorú, nepraktickú, neproduktívnu a neustále vyžadujúcu starostlivosť a opateru (áno, myslím teba STV) je kríž, ktorý náš národ musí z nejakého dôvodu niesť. Nestačí, že sme už toľké roky nevyhrali Majstrovstvá sveta v hokeji??? A keď už máme, tak žalostne málo možností využívať náš diaľkový ovládač na prepínanie slovenských kanálov, prečo sakra, musí byť ich program úplne rovnaký? Áno hovorím o vás, luxusná štetka Markíza a chudobná sesternica z vidieka Jojka! Navzájom si kradnete programy ako deti formičky na pieskovisku. Hanba vám. Vydržte  pikoškári, idem si uvariť čaj.

Už som spať. Zistila som, že mám opäť šialene dlhý úvod  a miesto Martinky Ponožkovej píšem o súčasnom stave slovenských televízií na Slovensku. Moja neschopnosť dostať sa k veci ma raz zabije.

Ako mi Chutíš mi nechutilo. Bléé.

Vidieť Martinu na obrazovke po dlhom čase vo mne vyvolalo vzrušenie a spokojnosť, ako keď dostanem zabalený darček, rukou po ňom prechádzam a v duchu hádam čo sa v ňom skrýva. Bola som presvedčená, že darček v podobe relácky s našou slovenskou Kleopatrou bude v sebe ukrývať takú Martinu, akú ju máme najradšej. Vymaľúvanú, vyobliekanú akoby sa sem teleportla z osemdesiateho štvrtého, zasväcujúcu nás do tajomstiev svojej logiky a svojho sveta. Pri pozeraní Martinky z Ponožkoviec nad Sandálmi má mať človek pocit, že sa strašným spôsobom zhúlil a je len nemým pozorovateľom svojich bláznivých fantázmagórií. Nič také som však v Chutíš mi nevidela. A to je mi ľúto.

Martinin potenciál zostal nevyužitý, zatlačený do kúta štyrmi penismi. BTW, všetci zúčastnení muži mi pripadali ako teplí kamaráti, ale možno to bolo spôsobené iba Kubovým  ústredným vykurovaním. Aj Kleopatra, ktorá patrí k vymletejšej časti našej populácie pochopila, že niečo nie je v poriadku. Že chlapci, ktorí sú akože jej najväčší fanúšikovia, ju možno až tak nežerú (ako žerú tučný honorár). A že možno majú aj nejaké predsudky (a vnímajú ju ako úbohý sociálny prípad, ktorý príliš veľa chľastá a je len každému na smiech. Presne ako ju vnímaš ty. ?? ) Maťka nebola vo svojom prostredí, ani koži a tak sa stiahla.

Najväčšia chyba akej sa výrobný tím Chutíš mi dopustil, je tá, že nevybral SKUTOČNÝCH obdivovateľov pani Ponožkovej. Miesto hentých štyroch sebavedomých, sociálne a inteligenčne ďaleko prevyšujúcich Kleopatru, (z ktorých mi niečo hovorí iba Jakub Petraník) mali nastúpiť OBYČAJNÍ ľudia. Hanka z Jednoty, Emil traktorista, proste takí, akí by sa Martine vyrovnali. A vtedy by vystrčila svoju hlávku z ulity a začala by byť svoja. A my by sme sa začali baviť nad dialógom, nad vývinom situácie.  Lebo v takomto zložení mi to prišlo iba dehonestujúce. Nech je Martina akákoľvek pripi.nená, v prvom rade je človek. Hawk!

Pikošky na to: Drahí priatelia, mám skvelú náladu, idem na dovolenku! S kamoškou Majkou si ideme trochu užiť, tak verím, že nás nikto neznásilní… pokiaľ samy nebudeme chcieť ??  Na chvíľu vás všetkých opustím, pekne poslúchajte a žite v blaženosti! Teším sa na vás, dovidenia!







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk