Kto si objednal Demi Moore v bikinách?

pridal sugar 16.2.2011 o 13:07


Pamätáte si na Stiflerovu mámu? A na MCBP? V prípade Demi to nie sú náhodne zvolené otázky. MCBP Moorová  nahodila bikiny na karibskej pláži a nie je to nevábny pohľad.

MCBP Demi so svojím ACBP ( Ashtonom co bych…) zase dovolenkujú. Buď dovolenkujú neprestajne a medzičasom trošku pracujú, alebo pracujú trošku a medzitým stále dovolenkujú. Každých pár týždňov sa totiž v zahraničných médiách objavia fotky páriku slniaceho sa na obľúbenom ostrove St. Barths. Že im toľké opaľovanie a kúpanie v  priezračnom mori, nejde na nervy… Okej, závidím. Žijú rozprávkový život, ktorý pravidelne oslavujú s drinkom v kokosovom orechu v ruke, pod palmami na spomínanom ostrove. Carpe diem.

Kým si Demi bola osviežiť svoje mlado vyzerajúce staré telo, ktoré svetu darovalo tri škaredé dcéry,  Ashton sa vzdelával. Neviem, či si požičiava literatúru priamo od Demi, ale prečo inak by čítal o večnej mladosti a protistarnúcej revolúcii? Tento Hollywood…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk