Len si obleč kostým a buď môj hrdina, zlatko

pridal sugar 17.2.2011 o 1:41


Obľubujete filmy so superhrdinami? Veď viete Spiderman, Batman a tí ďalší. Všetci supermužovia a superženy majú síce odlišné superschopnosti, ale jedno ich spája – dobre sa na nich pozerá.

Film Jonah Hex podľa rovnomenného komixu síce prepadol na celej čiare, ale nikto nemôže povedať, že Megan Fox v ňom nevyzerala čertovsky dobre.

 

Christian Bale ako tajomný Bruce Wayne nesklamal. V Batmanovi však výhľadu na jeho telo bránil masívny kostým, preto som vybrala túto fotografiu. Myslím, že vám to nebude prekážať. ??

 

Kto by si nepamätal Jessicu Albu ako tanečnicu s lasom v Sin City? Veď ide o jednu z najsexi scén filmovej histórie.

 

Jennifer Garner ako Elektra.

 

 

Ryan Reynolds nesklamal vo filme  Blade: Trinity.

 

Andrew Garfield ako nový Spiderman, sa ešte len predvedie.

 

Teta Michelle Pfeiffer ako Catwoman v 1992.

 

Halle Berry ďalšia  sexi Catwoman v poradí.

 

Tento rok príde toto telo, ktoré si hovorí Chris Evans do kín ako Kapitán America. Vŕŕ. Hav-hav.

 

 Malin Akerman vo Watchmenoch.

 

Rebecca Romijn ako Mystique,  najmenej oblečená superhrdinka. James Cameron pri pozeraní X-Menov zrejme našiel inšpiráciu pre svojho Avatara. Aspoň vieme odkiaľ sa vzala tá modrá…

 

A prichádza pán Úžasný, ktorý nemá rád priteplené, obtiahnuté, latexové oblečky svojich kolegov. Hugh Jackman alias  Wolverine. Jeden z posledných chlapov v Hollywoode, ktorý ešte vyzerá ako chlap. Iba ho  pre istotu nežiadajte aby vám poškrabkal chrbátik, alebo vybral smietku z oka…

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk