Ďalší krásavec z Twilightu – Kellan Lutz

pridal dominique 19.2.2011 o 14:00


Kellan Lutz (25) je novou tvárou značky Dylan George. Herec je spokojný, že sa dostal do sveta módy. Vždy rád tvoril, kreslil, dokonca chcel byť vynálezcom, a tak túto ponuku prijal s nadšením.

Upír je rovnako známy svojim dokonalým telom ako jeho herecký kolega vlkolak – Taylor Lautner. Podobne ako Taylor ani on tričká veľmi neobľubuje a hore bez ho môžu fanúšičky stretnúť pomerne často. Veď načo by zakrýval to, vďaka čomu si zarába na chlebík?

Tento rok si sexi herec okrem Twilightu, kde hrá upíra Emmetta Cullena, ktorý chodí s Rosalie, zahrá aj v iných filmoch. V akčnom Warrior’s Hear sa predstaví ako hviezda lakrosového tímu a v thrilleri Killing Game bude bojovať v novodobých gladiátorských arénach – a tam toho na sebe určite nebude mať veľa…

Pikošky na to: Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk