Chcete dom Jennifer Aniston?

pridal dominique 21.2.2011 o 6:00


Stačí, ak rozbijete prasiatko a vyberiete si 42 miliónov dolárov. Pohodička.

Minulý rok v domčeku veselo pózovala fotografovi pre Architectural Digest a dnes ho už predáva. Dom kúpila už v roku 2006, dva roky ho renovovala, kým bol podľa jej predstáv. Sklenené steny, koberce, drevo a fialová farba – tak si Jen predstavovala svoj domček snov. Mimochodom, kúpila ho za 13, 5 milióna amerických dolárov, takže do rekonštrukcie vrazila nemalé peniaze a status celebritného domu asi prihodí tiež nejaký miliónik.

Dom bol postavený na svahu v roku 1970 s úžasným výhľadom na Los Angeles. Herečka v rozhovore pre Architectural Digest tvrdila, že z neho cíti objatie a lásku. Dnes je vzťahu Jen a domu koniec, ako aj všetkým jej mužským láskam, ktoré nikdy netrvajú dlho. Teraz si chce bývanie zjednodušiť. Presne tak, ako život. Vraj treba vypratať neporiadok. Hoci má Jen v Los Angeles aj iné domy, v súčasnosti hľadá nejaké vhodné miesto v New Yorku, ale ako sama tvrdí, ešte nevie, kde nakoniec skončí…

Pikošky na to: Kúpite si dom Jennifer Aniston?



Zaradené pod: Celebrity, Jennifer Lopez




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk