Suzanne Somers alias Carol zo seriálu Krok za krokom má sex každý deň

pridal dominique 22.2.2011 o 6:00


Suzanne Somers (64) totiž počula, že sex predlžuje mladosť. A kvôli nej je Zuzka ochotná urobiť čokoľvek, hoc aj kúpať sa v krvi mladých panien…

Žiaľ, ani keď máte kopu prachov a plastického chirurga na rýchlej voľbe v mobile, nezaručí vám to mladosť a doživotnú krásu. Naozaj neviem, ako opísať pokožku okolo jej káčerovských úst. Tu určite platí, treba raz vidieť ako stokrát čítať.

Herečka najnovšie napísala knihu Sexy Forever. Takže buď má veľký zmysel pre humor, alebo nedostatok sebakritiky. Každému je jasné, že správna odpoveď je b, pretože ak by mala trošku súdnosti, tak by nevychádzala z domu a oddávala sa radovánkam. Tie má vraj každý deň a môžu za to hormóny, hormóny a hormóny. Už v knihe Ageless opisovala zázračné účinky metódy bioientickej hormonálnej liečby, za čo bola kritizovaná odborníkmi, pretože ide o neschválenú metódu. Hormóny sú vraj jej tajná zbraň a vďaka nim je mladá a zdravá. Chúďa. A kto spáva s obludkou? Podujal sa na to jej manažér Alan Hamel.

Pikošky na to: Čo hovoríte na Suzanne?

Za mlada…



Zaradené pod: Celebrity, OMG!




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk